Ønsker du et godt tilbud?

Udfyld denne formular, og vi ringer...

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ejendomsservice ud fra dine individuelle behov

Hos Citte’s Anlæg tilbyder vi professionel og effektiv ejendomsservice i Århus, Risskov og resten af Østjylland. Så har du brug for assistance i forbindelse med den daglige drift og vedligeholdelse af din ejendom, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Vores serviceydelser kan sammensættes individuelt, så de svarer til den enkelte ejendom eller områdes behov. Alle opgaver tilrettelægges naturligvis i samarbejde med dig, og vi sørger for at udarbejde en konkret aftale om ejendomsservice. Med udgangspunkt i dine ønsker sørger vi for at finde en løsning, som du kan være tilfreds med.

Få glæde af ejendomsservice

Er du træt af de daglige pligter i forbindelse med vedligeholdelse af din ejendom? Så kan du med fordel benytte dig af vores tilbud om ejendomsservice, så du ikke behøver at bekymre dig om renholdelse, tilsyn med fælles faciliteter eller viceværtopgaver. Vi klarer det hele.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Har du nogle spørgsmål? Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 86 19 76 15 eller til at skrive til vores e-mail citte@citte.dk for at høre mere om vores arbejdsopgaver eller for at få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice.​

Citte Anlæg ApS v/ Poul Citte Pedersen | Mosevej 20 B - 8240 Risskov | Telefon: 86 19 76 15 | Mobil: 20 24 76 15 | CVR: 28850735​